Yves Rocher Rabattkod

13 rabattkoder Yves Rocher testades i december 2017

http://www.yves-rocher.se/

Yves Rocher giltiga koder

Lystergivande underlagscrème med vegetabiliskt silke Foundation …

Giltigt 100%

Läppar- Läppkontur Läppstift Läppglans Makeup- Yves Rocher: Yves …

Giltigt 100%

Lysterbooster – Daglig vård – Hudvård: Yves Rocher

Giltigt 100%

Fruktiga Dofter – Bad-och duscgeleer-Yves Rocher: Yves Rocher

Giltigt 100%

Doftljus – Vanilla Gold Övrigt Empty Category Name: Yves Rocher

Giltigt 100%

Doftljus – Kakao & Pistasch Övrigt Empty Category Name: Yves Rocher

Giltigt 100%

Läppar- Läppkontur Läppstift Läppglans Makeup- Yves Rocher: Yves …

Giltigt 100%

Lystergivande underlagscrème med vegetabiliskt silke Foundation …

Giltigt 100%

Lysterbooster – Daglig vård – Hudvård: Yves Rocher

Giltigt 100%

Fruktiga Dofter – Bad-och duscgeleer-Yves Rocher: Yves Rocher

Giltigt 100%

Page 1 of 21 2
 

Minskningar och rabatter Yves Rocher löpt ut

Tyvärr, inga kuponger hittades

Om Yves Rocher

Yves Rocher sysslar särskilt med produkter inom kroppsvård. Ser man till det övergripande utbudet så finner man ett stort antal produkter inom hudvård, makeup, kroppsvord, doft, solskydd, bad och dusch samt hårvård. Produkterna är praktiskt sorterade efter syfte samt huruvida det är en produkt för honom eller henne.
I webbutiken finner man främst deras egna produkter, men även ett antal andra särskilt utvalda varumärken. Utbudet är väldigt stort och man hittar produkter för hela kroppen. Trots att kvinnor är deras främsta målgrupp finns det även produkter särskilt framtagna för män och de särskilda krav som deras hår och hud ställer.

Leveranstid och förutsättningarna för fri retur hos Yves Rocher


Minsta värde för att kunna genomföra en beställning är 99 kronor. Alla beställningar vars värde överstiger 249 kronor skickas fraktfritt. Annars utgår en enhetsfrakt på 39 kronor. Normal leveranstid är mellan 2 och 5 vardagar. Om en viss produkt är under särskilt stor efterfrågan kan leveranstiden bli längre. För ej uthämtade paket debiterar Yches Rocher kunden 100 kronor. Jämför man med övriga liknande butiker innebär detta att Yches Rocher har lite högre kostnader när det kommer till själva leveransen. Kunder inom Sverige har 14 dagars ångerrätt. Det innebär att oanvända varor kan returnera inom den tiden, oavsett anledning. Särskilt förmånligt är att Yves Rocher själva står för returfrakten om man väljer att få pengarna tillbaka. Detta verkar däremot inte gälla vid returer. På denna punkt är deras villkor oklara, och man bör kontakta butiken för att reda ut vad som gäller. Av denna anledning vågar vi inte säga något mer om hur de faktiskt hanterar returer. Förmodligen skiljer detsig inte nämnvärt från övriga i branschen.

Hur kan man betala?

Till skillnad från många andra svenska webbutiker så använder sig Yves Rocher av Paynova. Det innebär att även kunder med kort utfärdade hos utländska banker kan genomföra betalningar. De betalningsalternativ som accepteras är faktura, betalning med kort och direktbetalning genom internetbank.   Genom Paynova accepterar de samtliga etablerade betal- och kreditkort så som VISA och MasterCard. Använder man någon utav storbankerna så som Swedbank eller Nordea går det även att betala direkt från bankkontot. Alternativet fakture innebär att man utan extra kostnad får 30 dagar på sig att betala fakturan. Den som registrerar i Yves Rochers VIP-program erhåller 10% rabatt.

Är Yves Rocher värda att använda?


Yves Rocher är ett väl etablerat varumärke. Utöver webbshoppen så har de fysiska butiker världen över. Därför är man trygg med att man verkligen får produkter av hög kvalitet. I jämförelse med liknande onlinebutiker så har Yves Rocher förhållandevis högt lägsta beställningsbelopp. Är man endast ute efter att komplementhandla kan man därför behöva välja en annan butik. Ska man däremot köpa en helt ny uppsättning är detta verkligen ett alternativ att överväga. Deras förmånliga klubberbjudanden ger även regelbunden procentuell rabatt.