StylePit Rabattkod

24 rabattkoder StylePit testades i november 2017

https://www.stylepit.se/

StylePit giltiga koder

Didiksons till herr – Köp Didrikssons herrjackor och kläder hos STYLEPIT

Giltigt 100%

Design Letters Baby’s first book – Böcker – Rosa – Stylepit

Giltigt 100%

Desigual – Köp Desigual kläder skor och accessoarer online hos …

Giltigt 100%

Denim & Supply Ralph Lauren DOWN SNORKEL-DOWN FI – Jacka …

Giltigt 100%

Daniel Wellington – Stylepit

Giltigt 100%

Color Kids Tembing fleece – Skidtröja – Grön – Stylepit

Giltigt 100%

Color Kids Bungo beach shorts – PATTERN – Grön – Stylepit

Giltigt 100%

Collegetröjor till herr – Köp dina nya collegetröja hos STYLEPIT

Giltigt 100%

Didiksons till herr – Köp Didrikssons herrjackor och kläder hos STYLEPIT

Giltigt 100%

Desigual – Köp Desigual kläder skor och accessoarer online hos …

Giltigt 100%

Page 1 of 31 2 3
 

Minskningar och rabatter StylePit löpt ut

Tyvärr, inga kuponger hittades

Om StylePit

Stylepit är en av nordens största butiker inom modekläder. De riktar sig mot hela familjen, och saluför därmed barn-, kvinno- och manskläder. På Stylepit hittar man särskilt utvalda märken som anses uppfylla de höga krav på kvalitet som dagens konsumenter har. Med över 17 års erfarenhet vet de vilka märken som är gångbara.
I Danmark är det en av de ledande inom försäljning modeprodukter online. De har ännu inte etablerat sig helt och hållet på den svenska marknaden, men har en stadigt växande kundkrets. I utbudet finner man kläder, skor, accessoarer och produkter inom skönhet. Ett urval av de populära märken som finns är Peak Performance, Fred Perry, Converse, Espirit och Nike.

Om varumärket, produkter, använd undertitlar om nödvändigt

Leveranser och returer hos Stylepit

Beställningar hos Stylepit levereras till närmsta paketombud i samarbete med PostNord. Detta tar mellan 2 och 3 arbetsdagar. Det går även att få paketet skickat som hemleverans, vilket då tar mellan 6 och 8 arbetsdagar.  Samtliga beställningar vars kostnad överstiger 499 kronor skickas fraktfritt. Annars utgår en enhetsfrakt på 39 kronor. De lämnar 30 dagars öppet köp. Om man väljer att returnera sin vara står man själv för returfrakten, vilket motsvarar att Stylepit debiterar 39 kronor. Vill man däremot endast byta varor eller reklamera så är returfrakten kostnadsfri. Det innebär att man i lugn och ro kan prova kläderna som man har beställt.

Om man väljer att skicka tillbaka en vara vill

Stylepit att man använder deras förtryckta retursedel. Oavsett om det gäller en fullständig retur, ett byte eller en reklamation. Det innebär även att de ansvarar för att paketet faktiskt kommer fram till dem. Som kund behöver man därmed inte oroa sig för uteblivna paket.  

Betalsätt och särskilda erbjudanden

Stylepit erbjuder ett flertal olika betalningssätt. Mest relevant för kunder i Sverige är Klarna, direktbetalning via bank och betalning via PayPal. Väljer man att genomföra sin betalning med Klarna kan man därmed även använda sig av ett flertal vanliga bank- och kreditkort så som VISA och MasterCard. Det går även att betala mot faktura eller delbetalning. Faktura är avgiftsfritt, under förutsättningen att man betalar inom 14 dagar. Delbetalning kan ske i upp till 36 månader, mot vissa avgifter och ränta. På Klarnas egna webbportal går det att gratis förlänga fakturans förfallodatum med 10 dagar. Utöver Klarna går det att genomföra en betalning direkt genom bank, om man har ett konto hos någon utav storbankerna. Det går även att betala med hjälp av PayPal och då dra nytta av PayPals utökade kundskydd.

Användarupplevelsen hos Stylepit

Stylepit ger en väldigt effektiv och minimalistisk shoppingupplevelse. Produkterna går att sortera efter såväl produkttyp som märke. De har även en funktion för fritextsök där man kan hitta kategori, märke eller produkt. De har ett väldigt hög omdöme på Trustpilot, som baseras på mer än 1600 enskilda köp. Därför bör Stylepit ses som ett både praktiskt och säkert alternativ. Trots att de inte har sitt huvudsäte i Sverige.