Rum21 Rabattkod

18 rabattkoder Rum21 testades i december 2017

https://www.rum21.se/

Rum21 giltiga koder

Mjölkkanna svart 0.25L från Stelton – Köp online på rum21.se

Giltigt 100%

Minimal 110 bord från Department – Köp online på Rum21.se

Giltigt 100%

Kajsa Cramer Home – Köp online på Rum21.se

Giltigt 100%

Juicy Salif juicepress från Alessi – Köp online på Rum21.se

Giltigt 100%

JWDA Metallic bordslampa spegelpolerad mässing – Menu – Köp …

Giltigt 100%

Jobba på Rum21 – Design Möbler och Inredning

Giltigt 100%

Mjölkkanna svart 0.25L från Stelton – Köp online på rum21.se

Giltigt 100%

Minimal 110 bord från Department – Köp online på Rum21.se

Giltigt 100%

JWDA Metallic bordslampa spegelpolerad mässing – Menu – Köp …

Giltigt 100%

Kajsa Cramer Home – Köp online på Rum21.se

Giltigt 100%

Page 1 of 21 2
 

Minskningar och rabatter Rum21 löpt ut

Tyvärr, inga kuponger hittades

Om Rum21

Rum21 är en internetbutik som tillhandahåller inredningsprodukter och möbler. De saluför produkter från särskilt utvalda varumärken, vars kvalitet och hantverksnivå matchar de särskilda krav som Rum21 anser är nödvändiga. De har ett nära samarbete med många av Europas största tillverkare, vilket gör att de kan minska antalet mellanhänder och ge kunderna ett bättre pris. Bland produkterna finner man möbler och inredning för trädgården, sovrummet eller var man nu kan tänkas behöva komplettera sin nuvarande inredning. Utöver detta säljer de även viss hemelektronik. Oavsett om man söker funktionella förvaringsmöbler eller prydnadsföremål så finns det förmodligen något av intresse i deras utbud. Totalt sett har butiken ungefär 10 000 produkter från fler än 200 varumärken. I ett inhemskt perspektiv gör det Rum21 till en väldigt stor butik.

Leveranser och returer hos Rum21

Om värdet på en enskild som minst uppgår till 500 kronor så skickas beställningen fraktfritt. I andra fall så tillkommer en enhetsfrakt på 69 kronor, oavsett hur omfattande beställningen är. Alla beställningar skickas med PostNord. Mindre paket, vars vikt understiger 20 kg, skickas till närmsta postombud. Större paket skickas med hemleverans till tomtgränsen. Rum21 ansvarar för att beställda varor kommer fram hela. Därför uppmanar de kunder att så fort som möjligt kontrollera att de mottagna varorna är hela.   De tillämpar regleringen för distansköp, vilket innebär att man har 14 dagars ångerrätt. Om man inte vill behålla varorna har man rätten att skicka tillbaka dem, under förutsättningen att de är i väsentligt oförändrat skick. Då måste man som kund själv stå för returfrakten. Då ansvarar man äve för att paketet faktiskt kommer fram till Rum21 vilket innebär att man bör skicka det försäkrat eller som rekommenderat.

Betalsätt och särskilda erbjudanden

På senare tid har Klarna kommit att bli en informell standard för betalning i svenska webbutiker. Det genomsyrar även Rum21. De hanterar samtliga betalningar med Klarna. Det innebär att man kan använda de flesta vanliga kredit- och bankkort. Däribland MasterCard och VISA. Då klarna även erbjuder delbetalning och faktura är detta också två tillgängliga alternativ. Att köpa mot faktura är kostnadsfritt. Vill man ha en betalningsperiod som sträcker sig över flera månader måste däremot fakturan omvandlas till delbetalning, vilket medför diverse avgifter och ränta. På Klarnas egna webbportal kan man hantera sin faktura och själv förlänga betalningsperioden eller omvandla en faktura till delbetalning. Man kan även kontrollera så att fakturan faktiskt är betald.

Användarupplevelsen hos Rum21

Rum21 är strukturerad kategoriskt utifrån produkttyp. Det innebär att man först bör veta vad man faktiskt letar efter. Oavsett om detta gäller möbler, belysning, inredningsdetaljer, kök, servering, textil, mattor eller posters. Utöver detta har de även en särskild kategori för REA. Letar man specifika produkter eller en viss produkttyp har de även en sökfunktion. Därför går det även att söka efter tillverkare, under förutsättningen att man vet vilken tillverkare man faktiskt letar efter. Sidan är på det hela taget väldigt snabb och har inga onödiga inslag som minskar helhetsupplevelsen.