Nutrilett Rabattkod

10 rabattkoder Nutrilett testades i december 2017

http://www.nutrilett.se/

Nutrilett giltiga koder

Ny kostym och motivationsgrupp – Nutrilett.se

Giltigt 100%

Nutrilett smoothie nordic berries – Nutrilett.se

Giltigt 100%

Nutrilett Intense Skogsbär 15-pack – Nutrilett.se

Giltigt 100%

Nutrilett Shaker 330ml – Nutrilett.se

Giltigt 100%

Nutrilett Intense Jordgubb 15-pack – Nutrilett.se

Giltigt 100%

Myter om mat – Nutrilett.se

Giltigt 100%

Nordic Berries Smoothie 12-pack – Nutrilett.se

Giltigt 100%

Motivation – Nutrilett.se

Giltigt 100%

Missuppfattningar om träning – Nutrilett.se

Giltigt 100%

Minska sockersuget – Nutrilett.se

Giltigt 100%

 

Minskningar och rabatter Nutrilett löpt ut

Tyvärr, inga kuponger hittades

Om Nutrilett

Nutrilett är ett starkt varumärke i Sverige. Som en del av Orkla har de under lång tid varit ett givet inslag i LCHF- och lågkaloriedieter. Under mer än 20 år, och efter lika många kliniska studier, har deras produkter varit ett fungerande och praktiskt alternativ. I begynnelsen hade de mest drickbara produkter, men saluför nu shakes, bars, smoothies och frukostprodukter. Utöver de produkter de säljer erbjuder de även recept. På senare tid har målgruppen även breddas. Inte längre har de endast produkter för den som är intresserad av viktminskning. De säljer även kosttillskott som är lämpade före, efter eller under träning.

Leveranser och returer hos Nutrilett

Samtliga beställningar som överstiger 400 kronor skickas fraktfritt. För köp som understiger detta belopp utgår en enhetsfrakt på 69 kronor. Om paketet inte uthämtas tillkommer en avgift på 219 kronor. Precis som i stort sett alla övriga svenska webbutiker ger Nutrilett 14 dagars ångerrätt. Men man måste som kund själv stå för returkostnaden. Ångrar man sitt köp återbetalar Nutrilett köpbeloppet inom 30 dagar från att de har mottagit varan. Gäller ärendet en reklamation står däremot Nutrilett själva för returkostnaden. Unikt för Nutrilett är att de erbjuder pengarna tillbaka till den som inte går ned i vikt. Därmed är man mer eller mindre garanterad resultat. Uteblir effekten kan man helt enkelt kräva pengarna tillbaka och prova en annan produkt. Man behöver inte ens välja en produkt hos Nutrilett. Att köpa direkt från Nutrilett är därför ett väldigt tryggt val.  

Betalsätt och särskilda erbjudanden

Som så många andra svenska webbshoppar använder Nutrilett Klarna. Därför går det att använda samtliga i Sverige vanligt förekommande betal- och kreditkort. Det omfattar VISA och MasterCard, men även American Express. Vill man inte betala beloppet i förskott går det även att köpa mot faktura eller delbetalning. Faktura ger en kostnadsfri betalningsperiod på 14 dagar. Denna går att förlänga med ytterligare 10 dagar om man efter beställning loggar in på Klarnas webbportal. Fakturan går att omvandla till delbetalning på upp till 36 månader, men då utgår ränta och avgifter. På Klarnas webbportal går det även att kontrollera så att fakturan verkligen har blivit betald.

Användarupplevelsen hos Nutrilett

Nutriletts webbshop är väldigt enkel att använda. Samtliga produkter har tydliga bilder med fullständig näringsinformation. När man handlar hos Nutrilett får man däremot inte endast en produkt, utan man får ett helhetsupplägg. Tanken med deras produkter har länge varit att hjälpa människor att gå ned i vikt. Därför tillhandahåller de gratis kost- och träningsprogram. Detta gäller oavsett om man köper deras produkter eller inte. Är man intresserad går det att registrera gratis på deras hemsida. Nutrilett har ett väldigt brett sortiment av produkter. Så den som är intresserad av kosttillskott kommer sannolikt också hitta något som passar. Särskilt unikt är deras erbjudande om att ge pengarna tillbaka till den som inte går ned i vikt. Ett liknande erbjudande hittar man förmodligen ingen annan stans.