Nordic Feel Rabattkod

12 rabattkoder Nordic Feel testades i november 2017

https://www.nordicfeel.se/

Nordic Feel giltiga koder

Escada Taj Sunset EdT 100ml Skriv en recension – NordicFeel

Giltigt 100%

Escada Mini Gift Set – NordicFeel

Giltigt 100%

Betalning och fakturafrågor | NordicFeel

Giltigt 100%

Beskrivning Selena Gomez EdP 30ml Selena Gomez … – NordicFeel

Giltigt 100%

Beskrivning Rouge Dior Lipstick 3.5g Christian Dior … – NordicFeel

Giltigt 100%

Beskrivning Pulp 50ml Byredo Parfym – NordicFeel

Giltigt 100%

Escada Taj Sunset EdT 100ml Skriv en recension – NordicFeel

Giltigt 100%

Escada Mini Gift Set – NordicFeel

Giltigt 100%

Betalning och fakturafrågor | NordicFeel

Giltigt 100%

Beskrivning Selena Gomez EdP 30ml Selena Gomez … – NordicFeel

Giltigt 100%

Page 1 of 21 2
 

Minskningar och rabatter Nordic Feel löpt ut

Tyvärr, inga kuponger hittades

Om Nordic Feel

Nordic Feel har nu funnits i över 10 år och är en av de äldsta onlinebutikerna inom personvård och skönhet. Deras ambition är att tillhandahålla såväl högkvalitativa som ekonomiskt förmånliga produkter. De är aktiva på den nordiska marknaden och är tillgängliga för kunder i Sverige, Norge, Finland och Danmark.
  I sortimentet finner man välkända och etablerade märken så som L'ANZA, Scholl, Christian Dior men även uppstickare likt Zlatan. I de allmänna kategorierna saluförs produkter inom hudvård, makeup, hårvård och doft. Men även bad- och underkläder samt intimprodukter. Med ett utbud som har fler än 200 olika varumärken borde det finnas något för alla.  

Leveranser och returer hos Nordic Feel

Samtliga paket levereras av PostNord och hamnar på det närmsta utlämningsstället. Bland fraktalternativen finner man tre alternativ: Expressleverans, snabbleverans och gratisleverans. De motsvarar en leveranstid på 1 till 6 dagar beroende på vilket man väljer. Med gratisleverans kan man få vänta upp till 6 vardagar, medan man för 29 kronors expressleverans kan ha sitt paket nästkommande dag. Om man gör sin beställning på en vardag innan klockan 17:00 så skickas den samma dag.

    Som svensk nätbutik tillämpar Nordic Feel regleringen kring distansköp fullt ut. Det innebär att man som kund kan ångra sig inom 14 dagar efter att man har mottagit varan, och därmed returerna den och få pengarna tillbaka. Man får däremot själv stå för returkostnaden. Endast vid reklamationer står Nordic Feel för returkostnaden. Detta sker genom att de återbetalar kunden efter returen har mottagits. Vid reklamation vill de att man i förväg kontaktar dem så de kan bekräfta att returen kan tas emot.  

Betalsätt och särskilda erbjudanden

De använder uteslutande Klarna som betalleverantör. Därmed accepteras betalningar med de traditionella bank- och kreditkorten VISA, MasterCard och American Express, men även faktura och delbetalning. Väljer man att köpa mot faktura sker detta kostnadsfritt om man betalar inom 14 dagar.

  Därefter går det att omvandla fakturan till delbetalning. Då utgår däremot administrativa avgifter och ränta på beloppet. Det går även att administrera betalningen genom Klarnas egna gränssnitt. Där går det att när som helst förlänga förfallodatumet med 10 dagar, eller omvandla fakturan till delbetalning, och även kontrollera huruvida fakturan har blivit betald.  

Användarupplevelsen hos Nordic Feel

Nordic Feel har ett väldigt stort sortiment som kan mäta sig med samtliga övriga webbutiker inom hud- och hårvårdsprodukter och skönhet. En viss begränsning är att deras minsta belopp för beställning är 100 kronor, samt att de inte har fria returer.

   

SUPERDEALS @NORDIC FEEL

 

Utöver detta är butiken helt klart ett förmånligt val. Då de saluför samtliga kända produkter kan man vara helt säker på att alltid ha tillgång till just de produkter man själv söker.

 

Tillika är Klarna en stor fördel då det går att handla mot kostnadsfri faktura, och även förlänga fakturan vid behov. För utländska kunder kan det däremot vara ett problem så betalning mot faktura kräver svenskt personnummer, och klarna traditionellt sett inte accepterar bank- och kreditkort utfärdade i icke-skandinaviska länder.