Nike Rabattkod

30 rabattkoder Nike testades i november 2017

http://www.nike.com/se/

Nike giltiga koder

Golftips från Nike Golf Club. Nike.com (SE)

Giltigt 100%

Golf Polo Guide: Fit for Perfection. Nike.com (SE)

Giltigt 100%

Girls’ Looks Shop. Nike.com (SE)

Giltigt 100%

Gear Up for Kids’ Sports. Nike.com (SE)

Giltigt 100%

Funktioner i Nike+ Run Club-appen. Nike.com (SE)

Giltigt 100%

Friidrott. Nike.com (SE)

Giltigt 100%

Fotbollsövningar. Nike.com (SE)

Giltigt 100%

Fotbollsträningskläder. Nike.com (SE)

Giltigt 100%

butiken för sport-bh:ar – Nike

Giltigt 100%

Bespoke Shoes at NikeLab. Nike.com (SE)

Giltigt 100%

Page 1 of 31 2 3
 

Minskningar och rabatter Nike löpt ut

Tyvärr, inga kuponger hittades

Om Nike

Specialiserat på konstruktion av kläder, skor och sportutrustning, är Nike utan tvekan en av de mest prestigefyllda varumärkena i världen. Med över 40.000 anställda i alla hörn av planeten, det amerikanska företaget grundades 1972 fortsätter att införa sin överlägsenhet i sin förmåga att alltid vädra ut trenden. Miljontals människor nu använda sina produkter vilket gör varumärket en obestridd jätte när det gäller omsättning. Det senare är i själva verket uppskattas till mer än $ 25 miljarder som nästan alla försäljning kommer sportutrustning.

  Det är ingen tillfällighet att se Nike varumärket bli världens ledande leverantör inom fotbollsvärlden. Detta beror på att det kan anpassa sina produkter till konsumenternas behov som tillåter honom att vinna förtroende av flera idrottare och idrottslag. Vid utformningen av skor, är Nike den mest eftertraktade tillverkaren och dess senaste raden (Nike 6,0) är det perfekta exemplet. Dessutom är dessa linjerna representerar 57% av sina intäkter som motiverar att varumärket har en stor kompetens inom detta område. Nike är också mycket aktiv i sponsring, eftersom det länge har tillsammans med stora stjärnor som Michael Jordan, Serena Williams och Cristiano Ronaldo.

Nike leveranser och returer

För icke-kundanpassade produkter, är leverans 5 euro i en återvinningsstation. Sändningstiden kan ta maximalt 2 eller 4 dagar. Detta är samma kostnad som du hittar i kundanpassade produkter (skjortor och skor), men leveranstiden kan vara upp till 6 veckor. Med den här tjänsten får du din produkt hemma, på arbetsplatsen eller i ett tillbakadragande punkt. Om du också vill få din produkt på mindre än 24 timmar, erbjuder Nike en skräddarsydd tjänst till 10 euro. Bara betala ordning innan 13 timmar (måndag till torsdag) och har chansen att få din beställning nästa dag. Att kvalificera sig för fri frakt, du bara gå gå Nike + som medlem gratis standard leverans på alla beställningar. De som inte också redogöra kan dra, men mängden av din beställning ska nå 50 euro.

Accepterade betalningsmedel och kampanjer på Nike

Om du har ett kredit- / betalkort som Visa, Mastercard, American Express eller ett kreditkort, kan du betala din beställning på nätet medan du njuter av felfri säkerhet. Du kan också gå igenom PayPal plattform för att handla i komfort. För dem som vill också dra nytta av Nike privilegier för sina gäster, kan du be presentkort införts av varumärket. Dessutom kommer du att stödja på nätet som ger dig möjlighet att korrekt använda kortet.

Omdömen Nike användare

Not 1: Jag är verkligen nöjd med kvaliteten på leveransen som erbjuds av varumärket. I en nödsituation, jag behövde skor så snart som möjligt. Efter beställningen på tisdag morgon, jag hade tur att ta emot nästa dag i den närmaste insamlingsställe från mitt hem. Yttrande två: när jag utförde order, var jag rädd att den valda skjortan inte matchar min längd. Men lyckligtvis jag gillade leverans på alla objekt, särskilt kvaliteten på personalisering. Hatten av för dig!  Sammanfattningsvis vad vi måste komma ihåg är att Nike uppfyller alla kriterier för ett prestigefyllt varumärke. Den första tillfredsställelse är tillgängligheten till sin plattform som gör det möjligt för kunderna att göra sina beställningar bekvämt sätt. Föremålen är väl ordnade och du kommer snabbt att hitta rätt produkt för dig. Dess leveransservice är också på höjden, eftersom det finns en perfekt spontanitet om sjöfart gånger. Sällan har en butik på nätet kan leverera sina order inom 24 timmar och Nike kunde göra det. Dessutom har kunderna möjlighet att gå igenom flera betalningsmedel att köpa produkter som de själva väljer.