MM Sports Rabattkod

24 rabattkoder MM Sports testades i november 2017

http://www.mmsports.se/home.php

MM Sports giltiga koder

Dalblads Swebar 4-Pack | MM Sports

Giltigt 100%

Dalblads Nutrition Swebar 55g 20st | MM Sports

Giltigt 100%

Crossfit skor Herr – Köp herrskor online | MM Sports

Giltigt 100%

D-vitamin för hälsa och läkande | Blogg | MM Sports

Giltigt 100%

Body Science Body Science Power Resistance Band – MM Sports

Giltigt 100%

Body Science BCAA-XX – Köp BCAA online | MM Sports

Giltigt 100%

Body Science Beta-Alanine – Köp beta-alanin online | MM Sports

Giltigt 100%

Body Science Betaine Amino Drive | MM Sports

Giltigt 100%

Dalblads Swebar 4-Pack | MM Sports

Giltigt 100%

Dalblads Nutrition Swebar 55g 20st | MM Sports

Giltigt 100%

Page 1 of 31 2 3
 

Minskningar och rabatter MM Sports löpt ut

Tyvärr, inga kuponger hittades

Om MM Sports

Inom norden så är MM Sports en av de största leverantörer inom kost- och näringstillskott. De lanserade sin verksamhet 2002 och har sedan dess successivt breddat sitt sortiment. Nu säljer de utöver kosttillskott även kläder, skor och träningstillbehör. Vid sidan om sin internetverksamhet har de även 11 fysiska butiker i Sverige.
Tittar man på utbudet hos MM Sports finner man kosttillskott, träningskläder, skor, träningstillbehör samt övriga produkter inom området livsmedel och hälsa. De saluför produkter från över 100 välkända märken så som Dalblads, Better Bodies, NOCCO och Muscle Tech. De har även sina egna varumärken MM Combat och MM Sports.

Fraktsätt och fria returer MM Sports

Om man beställer för över 499 kronor så har MM Sports fri frakt. Annars tillkommer en enhetsfrakt på 29 kronor. Vanligtvis levereras paketen inom 2 till 4 arbetsdagar. När det gäller större paket, så som de innehållandes vikter och gymredskap, är leveranstiden längre. Då kan man få vänta mellan 1 och 4 veckor. I särskilda fall, då varorna överstiger vikten 20 kg, så reserverar sig MM Sports rätten att debitera en högre fraktkostnad. Returer är däremot alltid gratis hos MM Sports, oavsett om man vill returnera delar av en beställningen eller hela beställningen. Mindre paket skickas med PostNord, direkt till närmaste utlämningsställe. Större paket skickas alltid med Schenker. Hos MM Sports har man 14 dagars ångerrätt. Vill man utöva den så behöver man endast skickas tillbaka de varor man inte vill behålla, med hjälp av en retursedel som man erhåller efter att man har kontaktat kundtjänst. Det innebär att MM Sports ansvarar för att returer återkommer till dem i fullgott skick.

Vilka alternativa betalningssätt erbjuds?

De har en särskild prisgaranti som innebär att de prismatchar alla övriga butiker i Sverige. Oavsett om butiken i fråga är en fysisk butik eller en webbshop. För att dra nytta av denna garanti måste man informera MM Sports inom 7 dagar från sitt eget inköpsdatum och det gäller endast identiska produkter. MM Sports använder sig uteslutande av Klarna för att hantera betalningar.   I och med detta kan man använda sig av kredit- och betalkort, faktura, delbetalning och direktbetalning via storbankerna. De godtar kort från VISA och MasterCard. Väljer man faktura sker det utan kostnad om man betalar inom 14 dagar. Vill man ha längre tid på sig att betala går fakturan att omvandla till delbetalning i upp till 36 månader. Det sker däremot mot att avgifter och ränta utgår.

Hur står sig MM Sports i förhållande till konkurrenterna?

Unikt för denna sortens butiker är den prisgaranti som MM Sports tillhandahåller. Med den är man alltid säkert på att man får marknadens bästa pris. Butikens bonustrappa innebär även att man får förmåner desto högre summa beställningen hamnar på. Sidan är väldigt enkel att navigera. Produkterna går att sortera efter såväl produkttyp som varumärke. Det finns även en sökfunktion som för att man kan hitta produkter efter fritext. MM Sports har även ofta kampanjer där särskilda produkterna är nedsatta. I och med detta lönar det sig att vara en återkommande kund.