Miinto Rabattkod

24 rabattkoder Miinto testades i december 2017

https://www.miinto.se/

Miinto giltiga koder

Valeris Walkingsko Svart från SKECHERS – Träningsskor

Giltigt 100%

Gummistövlar till Dam | Miinto.se

Giltigt 100%

Hemmet | Köp heminredning online idag | Miinto.se

Giltigt 100%

Svart VÄSKA SMWALLIKAN BLACK från By Malene Birger – Väskor

Giltigt 100%

Day Gweneth Mini makeupplånbok Necessär Grå från Day Birger ét Mikkelsen – Necessärer

Giltigt 100%

Kläder | handla kläder online i Sveriges bästa klädbutiker | miinto.se

Giltigt 100%

Valeris Walkingsko Svart från SKECHERS – Träningsskor

Giltigt 100%

Gummistövlar till Dam | Miinto.se

Giltigt 100%

Svart VÄSKA SMWALLIKAN BLACK från By Malene Birger – Väskor

Giltigt 100%

Hemmet | Köp heminredning online idag | Miinto.se

Giltigt 100%

Page 1 of 31 2 3
 

Minskningar och rabatter Miinto löpt ut

Tyvärr, inga kuponger hittades

Om Miinto


Miinto är ett danskt företag som är relativt nyetablerat på den svenska modemarknaden. Deras ambition är att vara en länk mellan fysiska butiker och internetanvändarna. I utbudet finner man kollektioner för dam, herr, barn och sport. Mer specifikt saluförs produkter så som jackor, kappor, skinnjackor, skjortor, cardigans och kostymer.
Miinto hittar man kläder från de flesta kända märken. Däribland Nike, Odd Molly, Adidas och även klassiker så som Fila. För varje kategori har de även ett premiumsegment med kläder av särskilt hög kvalitet. Det går att sortera utbudet på typ av produkt, varumärke man även efter vad som för tillfället är på REA.

Leveransalternativ och returer

Unikt för Miinto är att de inte sköter försäljningen på egen hand. De är endast en förmedlare mellan dig som kund och svenska butiker. När du lägger en beställning på Miinto så skickas den vidare till den butik som har produkten i fråga. Trots detta har man alltid 14 dagars ångerrätt. Normal leveranstid är mellan 1 och 4 arbetsdagar. I särskilda fall kan det ta upp till 5 arbetsdagar. Detta gäller om, till exempel, leverans sker via lantbrevbärare. Beställningar som genomförs 14:00 skickas ofta ut samma dag. Alla paket skickas fraktfritt. Vill man returnera en produkt så går det bra att använda Miintos förtryckta retursedel. Då slipper man även själv ansvara för att returer kommer fram. Reklamationsrätten börjar löpa när man fått sin vara. Man har 24 månader på sig att reklamera. Man får däremot vända sig till den butik som skickade varan.

De olika sättet för betalning

Miinto går det att betala med de vanligaste bank- och kreditkorten så som VISA och MasterCard. I samarbete med Collector tillhandahåller de även faktura och delbetalning. Det innebär att man kan välja det betalningssätt som är mest förmånligt. Väljer man delbetalning så tillkommer ränta och av gifter. Under jul så har Miinto kampanjer som ofta innebär såväl utökad ångerätt som förlängda betalningsvillkor.

Kan Miinto rekommenderas?

Webbutiken är unik i det att de inte har ett eget lager utan agerar som förmedlare mellan kund och butik. Det gör att man som kund får tillgång till ett väldigt stort utbud. Då Miinto garanterar fri frakt gör det även att man på ett förmånligt och praktiskt sett får tillgång till butiker som inte finns i ens eget närområde. Detta upplägg gör även att man alltid kan få förmånliga priser. I vissa fall kan det däremot försvåra hanterandet av returer, då inte alla butiker har samma rutiner. Är man däremot säker på att man faktiskt är intresserad av att behålla de produkter man beställer finns det ingen anledning att inte överväga Miinto. Deras generösa fraktvillkor och garantier väger upp mycket. Återkommande kunder kan även dra nytta av de flertal rabattkoder och kampanjer som finns tillgängliga.