Lenson Rabattkod

20 rabattkoder Lenson testades i november 2017

https://www.lenson.com/se/

Lenson giltiga koder

Tipsa om Lenson med REKO och spara pengar

Giltigt 100%

DKNYDY4113-30161357 mmTortoise | Solglasögon | Lenson.com

Giltigt 100%

Bollé Goggles – Köp skidglasögon på nätet| Lenson.com

Giltigt 100%

The Collection AshleySTCK2003784850 mmBlack | Glasögon | Lenson.com

Giltigt 100%

Alcon – Billiga kontaktlinser på nätet | Lenson.com

Giltigt 100%

Miu Miu 04QSMU04QS-DHE0A755 mmSilver/Black | Solglasögon | Lenson.com

Giltigt 100%

Blink-n-Clean 15 ml | Lenson.com

Giltigt 100%

Veckolinser – två veckors hög komfortbilligt! | Lenson.com

Giltigt 100%

DKNY solglasögon – Brett utbud av märkesbågar | Lenson.com

Giltigt 100%

Tipsa om Lenson med REKO och spara pengar

Giltigt 100%

Page 1 of 21 2
 

Minskningar och rabatter Lenson löpt ut

Tyvärr, inga kuponger hittades

Om Lenson


Lenson är ett företag som öppnade sina dörrar redan 2004. Sedan dess har de erbjudit ett flertal produkter inom glasögon, solglasögon och kontaktlinser. På senare tid har de även i samarbete med optiker börjat erbjuda synundersökningar som kan bokas via internet. De har blivit en av Europas största leverantörer inom sin bransch.
Tittar man på butikens omdömen är den regelbundet i topp. Såväl i svensk som internationell jämförelse. De har vunnit ett flertal priser som ett företag vars kundbemötande och pålitliga leveranser håller toppklass. Eftersom marknaden är väldigt konkurrensutsatt måste det anses vara imponerande. Deras prisgaranti innebär även att man alltid är garanterad det mest förmånliga priset. Visar det sig att man efter beställning hittat billigare glasögon så återbetalar Lenson helt enkelt mellanskillnaden.

Returer och leveranser


Lenson tillämpar alltid enhetsfrakt. Detta gäller oavsett hur mycket man beställer eller hur stort paketet är. Däremot går det att välja flera olika leveranssätt. De samarbetar med Bring, Schenker och PostNord. Finns varan i lager så skickas den i de flesta fall samma dag. Det gäller om beställning gjorts innan 16:00. För beställningsvaror kan däremot leveransen dröja mellan 4 till 10 arbetsdagar. Om paketet inte får plats i brevlådan eller brevinkasten så hamnar det hos närmaste ombud. När man beställer från Lenson så får man en retur- och ångerrätt som löper i 90 dagar för kontaktlinser och solglasögon, samt 365 dagar för glasögon. Det innebär att man har extremt lång tid på sig att ta ställning till om man vill behålla produkten. För kontaktlinser gäller däremot inte retur- och ångerrätten vid bruten förpackning. Detta då dessa produkter inte kan återsäljas samtidigt som man garanterar kvalitet och säkerhet. Efter ångerrätten så gäller den garanti som tillverkaren av produkten i fråga erbjuder. Minsta garantidtid för glasögon är alltid 2 år.

De olika betalningssätten på Lenson

Som väldigt många andra svenska webbutiker är Klarna det enda möjliga betalningsalternativet. Detta innebär att man kan använda sig av de vanligt förekommande bank- och kreditkorten VISA och MasterCard, samt betala genom faktura och delbetalning. Faktura sker kostnadsfritt om man betalar inom 14 dagar. Efter detta övergår fakturan till delbetalning och då tillkommer avgifter och ränta. Delbetalning kan pågå i upp till 36 månader. Genom klarnas egna webbtjänst går det att administrera sina fakturor, och även i vissa fall att flytta fram förfallodatumet.

Hur står sig Lenson i jämförelse?

Jämför man antalet produkter så står sig Lenson starkt, även i en internationell jämförelse. Eftersom det går att returnera produkterna behöver man inte oroa sig för att beställa fler produkter. Det går helt enkelt att skicka tillbaka och beställla på nytt tills man hittar den produkt som passar. Lenson har även en prisgaranti. Om man efter beställning hittar samma produkt till bättre pris så återbetalar Lenson mellanskillnaden. Eftersom företaget är etablerat sedan lång tid bör det ses som ett seriöst och tryggt alternativ.