Hotels.com Rabattkod

20 rabattkoder Hotels.com testades i november 2017

https://sv.hotels.com/

Hotels.com giltiga koder

Benkirai Hotel – Saint-Tropez | Hotels.com

Giltigt 100%

Bayswater Inn i London från 391 SEK/natt | Hotels.com

Giltigt 100%

Baby Elephant Boutique Hotel – Siem Reap | Hotels.com

Giltigt 100%

Baltic Beach Hotel & SPA – Jurmala | Hotels.com

Giltigt 100%

Baan Issara Boutique Hotel – Nan | Hotels.com

Giltigt 100%

Atrium Prestige Thalasso Spa Resort & Villas – Rhodos | Hotels.com

Giltigt 100%

Athena Hotel – Rhodos | Hotels.com

Giltigt 100%

Atelier Aparthotel – Kraków | Hotels.com

Giltigt 100%

Art Nouveau Palace Hotel – Prag | Hotels.com

Giltigt 100%

Arken Hotel & Art Garden Spa – Göteborg | Hotels.com

Giltigt 100%

Page 1 of 21 2
 

Minskningar och rabatter Hotels.com löpt ut

Tyvärr, inga kuponger hittades

Om Hotels.com

Hotels.com sysslar särskilt med tjänster rörande hotellbokning. De tillhandahåller förmånliga hotellerbjudanden över hela världen. Vad som gör tjänsten unik är att de agerar som en länk mellan ett flertal callcenters och webbplatser. Därmed har man genom Hotels.com tillgång till avsevärt fler hotell än annars.
Tjänsten är en del av Experia, Inc. och har kommit att bli en av de ledande bokningsförmedlarna i Sverige och Europa. I utbudet finner man mindre hotell och vandrarhem, men även större och högkvalitativa hotellkedjor. Genom Hotels.com kan man genomföra en bokning på fler än hundra tusen olika boenden.

Leveranser och returer hos Hotels.com

Eftersom det är en bokning av en tjänst så sker ingen fysisk leverns. Därmed så registreras bokningen i samma sekund som den genomförs. I de flesta fall så betalar man sin hotellvistelse i samband med att bokningen genomförs. Detta främst för att säkra att det pris man ser vid bokning faktiskt är det pris man får betala. Under vissa omständigheter kan däremot kostnaden dras först när man checkar in på hotellet i fråga. När man har placerat sin beställning får man en e-postbekräftelse som även fungerar som ett kvitto. Samma bekräftelse går även att ta del av genom att man loggar in på bokningstjänsten på hemsidan.   Det går att avboka en hotellbokning. Återbetalningen hanteras då inom 24 timmar, och sker genom en kanal som motsvarar den man använde vid betalning. Det kan däremot dröja upp till 3 veckor innan man får tillbaka pengarna, beroende på rutinerna hos den egna banken. Om tiden för incheckning har passerat finns däremot ingen möjlighet att avboka, utan då debiteras man det fulla beloppet.

Betalsätt och särskilda erbjudanden

Betalning sker uteslutande genom att man vid bokning uppger sitt bank- eller kreditkort. De accepterar samtliga traditionella kort så som VISA och MasterCard. Ett löpande erbjudande som finns hos Hotels.com är vad de kallar för hemliga priser. Det innebär att man får extrarabatt utöver de vanliga erbjudanden. Därför går hemliga priser att kombinera med, exempelvis, rabattkoder eller kuponger. För att få tillgång till de hemliga priserna måste man registrera sig och bli medlem i Hotels.com Rewards, vilket är deras medlemsprogram.  Då får man tillgång till hemliga priser och återkommande erbjudanden genom e-postutskick. Reser man mycket är detta väldigt förmånligt.

Användarupplevelsen hos Hotels.com

Hotels.com är en av de största sajterna på svenska  marknaden för hotellbokning världen över. Sajten ger tillgång till ett väldigt stort utbud av hotellrum och boenden. Genom återkommande kampanjer och möjligheten att samla poäng är det nästan alltid möjligt att få ett förmånligt erbjudande. Gränssnittet är väldigt praktiskt och man söker enkelt upp och filtrerar de boenden som man upplever som relevanta. Då de har omfattande möjligheter för avbokning bör det anses relativt riskfritt att använda Hotels.com. Eftersom de är en etablerad och välkänd förmedlare tillför detta en extra nivå av trygghet eftersom man inte behöver ha direktkontakt med mindre aktörer, vars villkor kanske är mindre förmånliga.