Euroflorist Rabattkod

12 rabattkoder Euroflorist testades i november 2017

http://www.euroflorist.se/

Euroflorist giltiga koder

Vår nya kollektion av blommor som du kan skicka som blomsterbud

Giltigt 100%

Floristen designar en bukett med säsongens blommor.

Giltigt 100%

Våra populäraste buketter

Giltigt 100%

Säg grattis med blommor

Giltigt 100%

Fräscha krispiga tulpaner i mixade färger vackert inslagna i presentpapper. Skicka med bud redan idag.

Giltigt 100%

Hitta en florist i din närhet – här listar vi alla florister

Giltigt 100%

Vår nya kollektion av blommor som du kan skicka som blomsterbud

Giltigt 100%

Naturlig skönhet bukett rött vitt blått

Giltigt 100%

Skicka blommor och önska krya på dig

Giltigt 100%

Floristen designar en bukett med säsongens blommor.

Giltigt 100%

Page 1 of 21 2
 

Minskningar och rabatter Euroflorist löpt ut

Tyvärr, inga kuponger hittades

Om Euroflorist


Euroflorist är en nätbutik som specialiserar på blomsterbud och leverans av blommor. De samarbetar med ett flertal fysiska blomsterhandlare vilket gör att de kan erbjuda förmånliga leveranser över hela världen. I dagsläget är de en av en Europas största inom blommogram. Utöver detta erbjuder de även mindre presenter och särskilda artiklar.
Tittar man på utbudet finner man blommor för födelsedag, begravning, dop, bröllop och liknande. Varje beställning går att få i tre olika utföranden. Dessa är standard, elegant och lyx. Storleken och omfattningen på blommorna avgörs av vilken man väljer. Priset följer även därefter. Har man särskilda önskemål går det även att precisera detta vid beställning.

Hantering av blommor och returer

Alla beställningar som genomförs innan klockan 11:00 skickas samma dag. För alla leveranser tillkommer en enhetsfrakt på 99 kronor. Detta gäller oavsett hur stort paketet är eller hur mycket det innehåller. Har man särskilda önskemål går detta att precisera vid beställning. Detta kan, exempelvis, gälla hur man vill att blomman ska hanteras om personen i fråga inte är hemma. Om man föredrar går det att få blomman hängd på dörren eller ställd utanför bostaden. Som unik funktion erbjuder Euroflorist att man via e-post eller SMS går en bekräftelse när mottagaren har fått blomman levererad. Då Euroflorist har ett nära samarbete med ett flertal olika blomsterhandlare kan utbudet variera. De kan inte garantera att blomman är identisk med den bild som visas på hemsida. Däremot har de en garanti som innebär att den kund som inte är nöjd har rätt till ny leverans eller prisavdrag. Visar det sig att man inte är nöjd ska man därför så snabbt som möjligt kontakta den som levererade blommorna. Uppgifter för detta medföljer leveransen.

Hur kan man betala?


Euroflorist har ett flertal olika betalningssätt som är möjliga att använda. De vanliga kredit- och bankkorten så som VISA och MasterCard accepteras. Utöver detta går det även att genomföra sin betalning med American Express. I samarbete med Klarna så erbjuder Euroflorist köp mot faktura och delbetalning. En faktura är kostnadsfri och har en förfallotid på 14 dagar. Loggar man in hos Klarna går det däremot manuellt att tillföra 10 ytterligare dagar. Därmed får fakturan en faktiskt förfallotid på 24 dagar. Delbetalning kan pågå i upp till 36 månader. Men då tillkommer ränta och avgifter.

Är Euroflorist värt det?


Garantin som innebär att man helt enkelt ska vara nöjd måste vara unik. Vad vi vet finns det ingen annan aktör inom blomsterbranschen som har en liknande garanti. Lika så har de väldigt förmånliga leveranstider och garanterar leverans samma dag. Deras utbud är väldigt stort och de har produkter för de flesta tillfällen. Därmed är Euroflorist helt klart ett bra alternativ. Så länge man accepterar att man inte får en blomma som är helt identisk med vad som framstår på bilden. Detta kan däremot även ses som en garanti för att man faktiskt får något unikt.