Cubus Rabattkod

16 rabattkoder Cubus testades i november 2017

https://cubus.com/sv

Cubus giltiga koder

ONLINE SALE CUBUS

Giltigt 100%

10% off with this offer

Giltigt 100%

Free Shipping for Cubus

Giltigt 100%

Alla jeans 100.- rabatt

Giltigt 100%

ONLINE SALE CUBUS

Giltigt 100%

10% off with this offer

Giltigt 100%

Free Shipping for Cubus

Giltigt 100%

Alla jeans 100.- rabatt

Giltigt 100%

ONLINE SALE CUBUS

Giltigt 100%

10% off with this offer

Giltigt 100%

Page 1 of 21 2
 

Minskningar och rabatter Cubus löpt ut

Tyvärr, inga kuponger hittades

Om Cubus


Cubus är ett norskt företag som har kommit att bli väl etablerade i Sverige. I deras produktutbud finner man kläder för dam, herr, barn och baby. Tittar man närmare på vad som saluförs ser man de flesta plagg. Däribland klänningar, tröjor, blusar, jackor, badkläder, ullunderställ, nattkläder, skjortor och så vidare.
De äger inga egna butiker, men ställer högra krav på sina leverantörer. Därmed strävar de efter produkter fria från skadliga kemikalierester och farliga produktionsmetoder. Cubus har främst egna plagg. Därför är det ingen butik för den som letar efter produkter från kända tillverkare. Gillar man däremot Cubus unika produkter är butiken väl värd ett besök.

Leveranser och att returnera paket

Beställningen levereras av posten till närmsta utlämningsställe. Normal leveranstid är mellan 1 och 3 arbetsdagar. För paket som går via lantbrevbärare kan däremot leveranstiden vara lite längre. Ej uthämtade paket skickas tillbaka efter 14 dagar, och då återbetalar Cubus beloppet med avdrag för 100 kronor. Det är inte möjligt att få paket levererade till något utav Cubus fysiska butiker. Samma gäller återlämning. Därmed är deras internetverksamhet och deras butiksverksamhet helt åtskild.   Alla beställningar har 100 dagars öppet köp. Om man vill returnera varor och lämnar dem till butiken så sker detta helt gratis. Vill man däremot skicka in dem så får man själv stå för returfrakten. Detta gäller inte om returer sker på grund av reklamation. Vid reklamation står Cubus för returfrakten. Mest praktiskt är antagligen att använda den förtryckta retursedeln. På så sätt är man garanterad att paket kommer fram, och att Cubus svarar för att det inte försvinner på vägen. Väljer man att skicka tillbaka paketet på ett annat sätt så tar man en onödigt stor risk.

Hur betalar man?

Cubus använder, som så många andra svenska webbutiker, Klarna som enda betalningsleverantör. För svenska kunder ger det många möjligheter, så som betalning med bank- och kreditkort, betalning med faktura eller via internetbanker samt delbetalning. Utländska kunder kan däremot få problem då de inte kan utnyttja faktura och inte heller betala med bank- eller kreditkort om kortet i fråga är utfärdat utanför Skandinavien. De kort som accepteras är VISA och MasterCard, men även American Express. Betalningsperioden för faktura är 14 dagar, och därefter omvandlas den till delbetalning. För delbetalning tillkommer räntor och avgifter. På Klarnas egna webbportal går det att administrera sina faktura, och även kontrollera vilka som har blivit betalda.

Hur är Cubus som onlinebutik?

Cubus har ett väldigt stort utbud. De säljer nästan uteslutande egna produkter, vilket gör att det är en butik som man helt enkelt gillar eller inte gillar. Om man har bra erfarenheter av deras produkter är det såklart mer sannolikt att man återkommer. Generellt sett anses deras kläder ha hög kvalitet, speciellt i förhållande till det relativt sett låga pris som de erbjuder. Då de inte har de mest förmånliga returvillkoren bör man däremot vara säker på att man faktiskt vill behålla det som man köper.