Bon Prix Rabattkod

24 rabattkoder Bon Prix testades i december 2017

https://www.bonprix.se/

Bon Prix giltiga koder

Kortärmade klänningar – Klänningar – Mode – REA – Dam – bonprix.se

Giltigt 100%

Korta klänningar med axelband – Klänningar – Mode – Dam – bonprix.se

Giltigt 100%

Klänning svart – BODYFLIRT beställa online – bonprix.se

Giltigt 100%

Korta klänningar – Klänningar – Mode – Stora storlekar – Dam – bonprix.se

Giltigt 100%

Klänning röd – BODYFLIRT boutique – bonprix.se

Giltigt 100%

Klänning mörklila – BODYFLIRT – bonprix.se

Giltigt 100%

Kortärmade klänningar – Klänningar – Mode – REA – Dam – bonprix.se

Giltigt 100%

Korta klänningar med axelband – Klänningar – Mode – Dam – bonprix.se

Giltigt 100%

Korta klänningar – Klänningar – Mode – Stora storlekar – Dam – bonprix.se

Giltigt 100%

Klänning svart – BODYFLIRT beställa online – bonprix.se

Giltigt 100%

Page 1 of 31 2 3
 

Minskningar och rabatter Bon Prix löpt ut

Tyvärr, inga kuponger hittades

Om Bon Prix


Bonprix är en nätbutik som tillhandahåller modeprodukter till ett förmånligt pris. De saluför damkläder, herrkläder, barnkläder och skor. I jämförlse med fysiska butiker så är deras utbud väldigt stort. Utöver sina egna märken har de även produkter från flera kända tillverkare. På senare tid har de breddat utbudet till att omfatta inredningsprodukter.
Tittar man på de särskilda kategorierna så finner man underkläder, skor, accessoarer och badmode. Bonprix är numera en av de 10 största postorderfirmorna i Europa. Deras egna märken är etablerade och håller enligt utsago en konkurrenskraftig kvalitet. Vill man shoppa mer bekvämt så har de appar för både Anroid och iOS.

Kan man få fri frakt och hur hanteras returer?


I skrivande stund erbjuder Bonprix fri frakt mot att man uppger den kod som framgår på butikens förstasida. Annars utgår en enhetsfrakt på 49 kronor. Leveranstiden är som standard mellan 6 och 10 vardagar. När man returnerar sina varor så betalar Bonprix tillbaka hela beloppet men debiterar en returavgift på 49 kronor, vilket motsvarar fraktkostnaden. Vid beställning har man 14 dagars ångerrätt, vilket innebär att man utan anledning kan skicka tillbaka varorna och få pengarna tillbaka. Man står däremot själv för kostnaden för returfrakt. Vid reklamation står däremot Bonprix för returkostnaden. Efter att Bonprix har mottagit returen och kontrollerar varorna så återbetalar de genom den kanal som man själv använd för att betala. Det innebär att den som betalade i förskott med bankkort får sina pengar tillbaka till kortet, och så vidare.

Vilka betalningssätt erbjuds?


Bonprix erbjuder tre olika betalningssätt. Dessa är faktura, kredit- och betalkort samt konto. Väljer man att genomföra sitt köp mot faktura så får man 14 dagar på sig att betala. Då medföljer även en avi. Använder man sitt kredit- eller betalkort för att genomföra betalningen så sker betalning i förskott. Bonprix konto innebär att man får möjligheten att delbetala under en längre period. För detta utgår däremot ränta och diverse avgifter. Oavsett vilket betalningssätt man väljer så används en motsvarande kanal för att återbetala en eventuell retur.

Hur är det att använda Bonprix?

På Bonprix hittar man ovanligt förmånliga priser. De har även regelbundna rabattkoder som gör att det kan bli väldigt förmånligt att handla. Då de inte har fri frakt, till skillnad från vissa andra inom branschen, kanske man bör undvika att genomföra flera små beställningar. Planerar man ett flertal inköp till familjen så är Bonprix däremot helt klart ett förmånligt alternativ. Eftersom Bonprix finns över hela världen så bör de ses som ett tryggt och säkert alternativ. De har även etablerade rutiner för hur returer hanteras. Därför riskerar man inget onödigt tjafs. De lönar sig att regelbundet besöka butiken för att dra nytta av det flertal rabattkoder som återkommande publiceras.