Amelia - Bonshop Rabattkod

16 rabattkoder Amelia - Bonshop testades i november 2017

http://www.amelia.se/

Amelia - Bonshop giltiga koder

Här är 100 små ögonblick av lycka – amelia

Giltigt 100%

Här är 33 saker du bara gör om du är förälder – amelia

Giltigt 100%

Här är Amelias nya bloggare! – amelia

Giltigt 100%

Gå med i vår läsarpanel – amelia

Giltigt 100%

Här sjunger Tommy Körberg brallorna av Celine Dion – kolla …

Giltigt 100%

Dags för en ny karriär – så gör du i 5 enkla steg – amelia

Giltigt 100%

13 saker bara vi som är uppvuxna på “Schlätta” förstår – amelia

Giltigt 100%

14 innovativa (och väldigt gulliga) kärleksförklaringar som kommer …

Giltigt 100%

Här är Amelias nya bloggare! – amelia

Giltigt 100%

Här är 33 saker du bara gör om du är förälder – amelia

Giltigt 100%

Page 1 of 21 2
 

Minskningar och rabatter Amelia - Bonshop löpt ut

Tyvärr, inga kuponger hittades

Om Amelia - Bonshop

Amelia är en av Sveriges mest populära tidningar. Den riktar sig särskilt mot kvinnor och fokuserar på ämnen som anses vara av intresse för denna målgrupp. Tidningen utkom första gången 1995 och säljs nu årligen i över 2 miljoner exemplar. Det gör att Amelia saknar egentliga konkurrenter, och därmed är en de facto standard för kvinnotidningar.
Tidningen är en del av mediegruppen Bonnier AB och utkommer var 14:e dag. Utöver själva tidningen trycks årligen även 11 specialnummer. En typisk läsare av Amelia är en kvinna i åldern 24-50 år, bosatt i något utav storstadsområdena Göteborg, Malmö eller Stockholm. Antalet läsare är dryga 350 000, varav 60 procent är prenumeranter.

Leveranser och returer hos Amelia (Bonshop)

Tidningen utkommer var 14:e dag, vilket i stort innebär att man som prenumerant får den två gånger per månad. Väljer man att inleda en prenumeration så löper den tills vidare. Det innebär att man kan avbeställa den när som helst, så vida man inte inlett sin prenumeration med ett givet antal inledande nummer. Skadade tidningar ersätts kostnadsfritt mot en nu, under förutsättningen att man kontaktar Bonniers kundtjänst. Däremot har man ingen rätt till att få pengarna tillbaka endast för en skadad tidning. Ofta kommer det en premie när man som ny prenumerant tecknar ett abonnemang. Den skickas mellan 3 och 5 veckor efter att man har betalt sin prenumeration. Dessa erbjudanden gäller endast nya prenumeranter. Kostnaden för en prenumeration är beroende av huruvida man tecknar upp sig genom ett erbjudande, samt hur man väljer att betala. Väljer man att betala mot faktura kan det tillkomma en faktureringsavgift på 10 kronor per faktura, och vid utebliven betalning tillkommer  även en påminnelseavgift på 60 kronor. I själva prenumerationen så ingår leveranskostnaden.  

Betalsätt och särskilda erbjudanden

Betalning sker genom den faktura som medföljer tidningen. Som prenumerant väljer man själv om man vill betala i förskott per kvartal, halvår eller helår. Det går även att betala varje nummer i efterskott. Vill man ändra sin betalningsperiod kan man göra det genom att logga in på tidningens hemsida med hjälp av det konto man erhåller när man aktiverar en prenumeration. Vill man inte alls betala manuellt går det även att aktivera autogiro. Då dras automatiskt kostnaden för prenumerationen från det egna bankkontot. Utöver dessa två betalningssätt tillhandahålls även e-faktura. När man tecknar en prenumeration lönar det sig alltid att kolla efter särskilda erbjudanden, då man som ny prenumerant ofta kan få premier.

Användarupplevelsen hos Amelia (Bonshop)

Amelia är onekligen en väldigt populär tidning, och har ett starkt fäste bland Sveriges kvinnor. Däremot är tidningens läsarbas nästan uteslutande lokaliserad i storstäderna. Det är oklart hur detta påverkar tidningens inriktning. Eftersom det regelbundet lanseras nya erbjudanden finns stor chans att få en billigare prenumeration om man är villig att endast teckna upp sig för några nummer i taget. Men då måste man säkerställa ett erbjudandet i fråga inte endast gäller nya prenumeranter. Det är svårt att säga något särskilt negativt då tidningen uppenbarligen har en så pass stark läsarbas.